Over ons

Joost Aarendonk richtte in 1999 Aarendonk Schilderwerken op

Sinds die tijd is het bedrijf uitgegroeid tot een gewaardeerde en succesvolle onderneming die zich richt op met schilderwerk en vastgoedonderhoud in, met name de regio Utrecht.

Door vele aanvragen in de verbouw en renovatie hebben we daar een aantal diciplines aan weten toe te voegen. 

Vakmanschap & Klantvriendelijk

We werken samen in een team van zzp’ers. Ieder heeft zo zijn eigen specialiteiten. Vakmanschap en klantvriendelijkheid komen bij ons op de eerste plaats.

Divers klantenbestand

We voeren opdrachten uit voor zowel particulieren, bedrijven als verenigingen van huiseigenaren. Onze klanten bevinden zich vooral in het segment klein tot middelgroot.

Duurzaamheid

Omdat duurzaamheid voorop staat zullen wij altijd zorgvuldig om met bedrijfsafval. Zo proberen we ons steentje bij te dragen aan een betere toekomst.

Gewaardeerde onderneming

Een groot deel van onze nieuwe opdrachten krijgen we via aanbevelingen van bestaande klanten. De waardering die onze klanten uitspreeken, is ons heel veel waard en we doen er alles aan om dit zo te houden.

Hoe kunnen wij u helpen?

Heeft u een project waar wij u bij kunnen helpen? Bij ons bent u aan het goede adres voor schilderwerk, vastgoed-onderhoud, behangen en verbouwingswerk. Vakmanschap en klantvriendelijkheid komen bij ons op de eerste plaats.
Daarbij gaan we zorgvuldig om met bedrijfsafval en staat duurzaamheid voorop. Vraag snel uw offerte aan om de samenwerking te starten!

Ontmoet ons team onderaannemers

Joost

Ervaren schilder en ondernemer in de bouw en renovatie. Zorgt voor het eerste contact met de klant. Waarbij de wensen worden besproken en advies geeft. Zorgt voor de planning, administratie transport van materialen, communicatie en controle.

Arek

Partner van Iza. Werkzaam sinds 2016. Jaren ervaring als: Timmerman, constructeur, stukadoor, schilder, behanger

Iza

Partner van Arek. Werkzaam sinds 2018. Schilder en verantwoordelijk voor algemene werkzaamheden.

 

Slavek

Werkzaam sinds 2016. Schilder en algemene werkzaamheden

 

Gregor

Broer van Daniel. Werkzaam sinds 2020. En 2014 Timmerman, constructeur, stukadoor, schilder, behanger, elektricien en loodgieter

 

Daniel

Broer van Gregor en student bouwkunde. Werkzaam sinds 2022. Timmerman, constructeur, stukadoor, schilder, behanger tegelzetter en loodgieter

 

Adam

Werkzaam sinds 2020. Timmerman, constructeur, stukadoor, schilder