Referenties

Lees hier wat onze klanten over ons zeggen.

Ook samenwerken? Vraag snel een offerte aan! 

Wat klanten over ons zeggen

BerkhoutBerkhout
22:15 01 Nov 22
Heel enthousiast over Joost Aarendonk en zijn team. Fijne mensen die kwaliteit leveren. Joost denkt mee met de klant en komt met oplossingen. Hij en zijn mensen deden voor ons meer dan alleen schilderen. Ze plaatsten voor ons een nieuwe keuken en maakten een bureau op maat. Beide klussen met dezelfde aandacht en vakmanschap als waarmee ze schilderwerk uitvoeren. Heel prettig werken met deze servicegerichte mensen. Aanrader!
Stefan van ZijlStefan van Zijl
05:19 20 Oct 22
Het komt niet vaak voor dat als twee (bouw)bedrijven samen op het zelfde project staan, alles zo gladjes verloopt.Wij hebben zonder problemen de gipsvezelvloer kunnen leggen en de vloerverwarming kunnen aanleggen. Geen gedoe, geen oponthoud, lekkere koffie ;)Dank Joost en team voor de nauwelijks merkbare samenwerking. Zo kan het dus ook!Groeten en wellicht tot ziensKlusbedrijf van Zijl
Femmeke GerritsenFemmeke Gerritsen
14:48 18 Oct 22
Behalve het schilderen van spachtelputz muren, hebben de mannen ons plafond gestuct en gewit, en de muren achter de keuken en rondom het raam ook. Superaardige, nette en beleefde mannen die heel mooi werk hebben geleverd. We zouden ze zo terug vragen, aanrader!
Roy Henri de BooijRoy Henri de Booij
16:43 06 Oct 22
Top prestatie van Joost en zijn team. In onze woning hebben ze de muren gestuct en geschilderd. De communicatie verloopt goed, alle afspraken worden nagekomen en het opgeleverd werk is van hoog niveau.
Rebekka van RijRebekka van Rij
10:04 05 Sep 22
Wij zijn zeer tevreden over Joost en zijn team van kundige en vriendelijke schilders. Prachtig werk hebben ze afgeleverd! Heel prettig is ook de manier van communiceren vooraf, tijdens en na de klus. Joost komt regelmatig kijken of alles naar wens verloopt en of er nog iets anders nodig is. Aarendonk Schilderwerken is absoluut een aanrader!
Ivo StammisIvo Stammis
09:10 17 Dec 22
We are very satisfied with the work of Joost and the painters. Clear communication both before and during the work and a lot of flexibility when we wanted a different color and the wall needed extra treatment. Everything was neatly covered / shielded in advance, painters worked hard and carefully. The result turned out very nice!
Carine SchotsCarine Schots
11:00 13 Dec 22
We have just completed a major renovation. Joost and his hard workers have done a fantastic job. Nice people, good communication and coordination. We are very satisfied and will definitely come back for the next job!
BerkhoutBerkhout
22:15 01 Nov 22
Very enthusiastic about Joost Aarendonk and his team. Nice people who deliver quality. Joost thinks along with the customer and comes up with solutions. He and his people did more for us than just painting. They installed a new kitchen for us and made a custom desk. Both jobs with the same attention and craftsmanship as they perform painting work. Very pleasant to work with these service-oriented people. Recommended!
Stefan van ZijlStefan van Zijl
05:19 20 Oct 22
It is not often that when two (construction) companies are working together on the same project, everything runs so smoothly.We were able to lay the gypsum fiber floor and install the underfloor heating without any problems. No hassle, no delay, great coffee ;)Thanks Joost and team for the barely noticeable cooperation. That's another way to do it!Greetings and maybe see you soonHandy company van Zijl
Rebekka van RijRebekka van Rij
10:04 05 Sep 22
We are very satisfied with Joost and his team of skilled and friendly painters. They did a wonderful job! The way of communicating before, during and after the job is also very pleasant. Joost regularly comes to see if everything is going according to plan and if anything else is needed. Aarendonk Painting is an absolute must!
js_loader

BEKWAAM, BELEEFD, BEHULPZAAM

Met Aarendonk Schilderwerken hebben wij al jaren louter positieve ervaringen. We hebben nu voor de derde keer met de hele straat Aarendonk de buitenboel laten schilderen. Joost levert uitstekend werk, communiceert soepel en komt zijn beloften na. De Poolse schilders die bij ons bezig zijn geweest, werken hard en netjes. Ze zijn bekwaam, beleefd en behulpzaam. Voor toekomstige schilderklussen zullen we zeker een beroep doen op de firma Aarendonk Schilderwerken!

Beste Joost,

Ik wil je hierbij nog eens bedanken voor het uitvoeren van het buitenschilderwerk de afgelopen weken aan onze woning uit 1900. We zijn heel tevreden met het resultaat: het ziet er zelfs beter uit dan toen we het huis negen jaar geleden betrokken (en het pas was geverfd).

Het viel ons op dat jullie met zorg te werk gaan en eigenlijk nog het meeste tijd besteden aan het voorwerk (het schuren en afhalen van eerdere verflagen en opvullen en egaal malen van de oppervlakten). Verder was de afstemming over het werk prima en is het contact met jou en je collega’s prettig verlopen.

Al met al een positieve ervaring. Ik kan je bedrijf zonder aarzeling aanbevelen en je kunt mensen ook naar me doorsturen als ze een referentie willen.

Succes verder en groeten,

Je hebt schilders en je hebt Joost. Joost is een schilder die niet alleen afspraken nauwgezet nakomt en kwalitatief zeer goed werk levert met een gunstige kwaliteit-prijs verhouding maar die ook flexibel meedenkt en creatieve oplossingen aandraagt wanneer er zich onverwachte problemen voordoen.

Dat laatste is altijd het geval in oude huizen. In ons geval is de nieuwe methode (epoxy/glasvlies systeem) een succes gebleken.

Wij zijn erg tevreden met het schilderswerk dat hij bij ons heeft uitgevoerd en zien hem graag terugkomen voor het binnenwerk.

Goeie schilder met duidelijke communicatie.

Ze werken netjes en zorgvuldig. Het is de 2e keer dat ons huis geschilderd is en wederom een goed resultaat. Mijn dank daarvoor.

Schilderen is een kunst, maar vooral ook mensenwerk: heldere communicatie en vertrouwen. Joost en zijn mensen zijn deskundige schilders en zijn bijzonder prettig in de omgang. Wanneer je huis binnen en buiten wordt geschilderd, kan dat de normale gang van zaken behoorlijk ontregelen. Joost zorgt er voor dat de ontregeling tot een minimum wordt beperkt en je huis zienderogen opknapt!

Wij hebben nu al weer enige jaren zeer goede ervaringen met Aarendonkschilderwerk. Er wordt goede kwaliteit geleverd, tegen een scherpe prijs.

Afspraken worden goed nagekomen, en om Joost in en om het huis te hebben is helemaal geen straf. Kortom, een 10!

Joost Aarendonk is een echte aanrader! Na bezichtiging krijg je een keurige offerte waarin alles heel duidelijk staat vermeld. Bij akkoord en het retour sturen van de offerte krijg je ook weer bericht. De communicatie verloopt dus heel professioneel. Dat geeft van het begin af een vertrouwd gevoel. Joost verstaat zijn vak en denkt mee over hoe het best een schitterend eindresultaat kan worden bereikt. Hij is flexibel en iemand die van aanpakken weet. Wij zijn dik tevreden en zullen in de toekomst zeker weer bij aankloppen, Wij kunnen iedereen Aarendonk Schilderwerken hartelijk aanbevelen.

Joost Aarendonk heeft bij ons, naar volle tevredenheid, een nieuw kantoor- / atelierruimte geheel geschilderd, van binnen en buiten. Het resultaat mag er zijn! De voorbereidingen zijn grondig uitgevoerd wat een goede basis legt voor kwaliteit. De afwerking is prima, de nazorg en de service is perfect.

Voordeel was dat een groot deel van het plafond en kozijnen gespoten kon worden. Dat is snel en meteen goed.

Joost is een sympathieke schilder die altijd goed gemutst naar zijn werk komt. (Ook de hond was altijd blij hem weer te zien.) Tot slot, niet onbelangrijk: De prijzen van Aarendonk zijn zeer scherp. We zijn kortom erg tevreden!

Galerij